$type=slider$sn=0$l=1$c=6$m=0$show=home

[NIEUWS]_$type=three$c=3$au=0$cm=0$show=home

[IN OPVANG]_$type=grid$c=3$m=0$sn=0$show=home

Merijn

Hihowhallow!
Ik ben Merijn de tovenaar, kom maar eens op visite en dan tover ik zo een glimlach op je snoet!

Mammie zegt dat ik me moet verkopen, dus dan zal ik maar doen alsof dit een sollicitatie is!
Mijn béste eigenschap: ik hou van álle mensen!
Mijn slechtste eigenschap: ik hou niet van andere dieren, maar ik zal vertellen waarom, en als je het begrijpt dan klinkt die slechte eigenschap misschien niet meer zo slecht? 

Toen ik een jonkie was vertrouwde ik alles en iedereen. Op een dag wou ik vriendjes maken met een hondje uit de buurt. Nou ja, noem hem maar gerust een heuse hond. En ik weet eigenlijk niet wat ik mis deed, ik was nog zo lief, maar de hond was het daar niet mee eens en die greep me bij mijn nek. Ik dacht nog even dat hij wou spelen, maar awie, dit was helemaal niet leuk! Met veel gepoef en gewroet ben ik losgeraakt, en wonder boven wonder werd ik gevonden en verzorgd door een lieve dame. Ze liet de gaten in mijn hals toemaken bij de dierendokter en verzorgde me net zolang tot die weer mooi genezen waren. Dat heeft wel even geduurd hoor! En op mijn hals en schouder zitten nog steeds plekken waarvan de dokter niet weet of er ooit weer haar zal groeien. Trek ik me niets van aan hoor, dat onderscheidt me van de meute ;-)

Maar nu de rede van mijn sollicitatie: de lieve dame had nog diertjes, dus hoe graag ze ook wou, bij haar kon ik niet blijven wonen. Ik ben sinds die ontmoeting met de buurthond namelijk niet meer zo vlot van vertrouwen naar vreemde dieren toe. Mensen vind ik super, die hebben me geholpen, maar dieren, tja die hebben me pijn gedaan.

Heb jij een nestje voor mij? Waar ik enige diertje mag zijn? Ik beloof dat ik in ruil superdeduperdelief ben en dat ik je élke dag met kopjes zal begroeten!

$show=/p/shop-bij-ons.html$type=blogging$m=0$c=10$p=1

$show=/p/snuitjes-in-memoriam.html$type=two$m=0$c=6$p=1

$show=/p/geplaatste-snuitjes.html$type=two$m=0$c=6$p=1

$show=/p/onze-snoetjes.html$type=two$m=0$c=6$p=1

$show=/p/faq.html$type=list$m=0$c=20$p=1

$show=/p/over-ons.html$type=one$l=1$c=5$m=0$p=1

$show=/p/nieuws.html$type=blogging$au=0$cm=0$c=10$p=1

[FAQ]_$type=list$m=0$c=5$show=home

Naam

faq,5,geadopteerd,38,in de kijker,5,in opvang,12,nieuws,8,over ons,2,overleden,22,shop,6,
ltr
item
VZW Oscar: Merijn
Merijn
https://1.bp.blogspot.com/-6v9meACLYvw/XbGnx1BxQWI/AAAAAAAAAcU/O2ZrIkN-P3saDgaJ5bLE9xCnFzq14St4QCLcBGAsYHQ/s640/IMG_20191020_210509807.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-6v9meACLYvw/XbGnx1BxQWI/AAAAAAAAAcU/O2ZrIkN-P3saDgaJ5bLE9xCnFzq14St4QCLcBGAsYHQ/s72-c/IMG_20191020_210509807.jpg
VZW Oscar
https://www.vzwoscar.com/2019/09/merijn.html
https://www.vzwoscar.com/
https://www.vzwoscar.com/
https://www.vzwoscar.com/2019/09/merijn.html
true
4954828055881670427
UTF-8
All Posts Geen zoekresultaten TOON ALLE Ontdek meer Beantwoorden Cancel antwoord Delete doorf Home PAGINA'S POSTS Bekijk alles VOOR U AANBEVOLEN Rubriek Archief ZOEKEN ALLE POSTS Geen zoekresultaten Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Volgers Volgen THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy