$type=slider$sn=0$l=1$c=6$m=0$show=home

[NIEUWS]_$type=three$c=3$au=0$cm=0$show=home

[IN OPVANG]_$type=grid$c=3$m=0$sn=0$show=home

Bas: FIV+ & auto-immuun

Slaap zacht, mijn gekke-bekken-liefie

Toen ik Bas vanmorgen wegbracht voor zijn grote boze tandoperatie, was dat met lood in mijn schoenen. De dierenartse moet het gespot hebben, want ze grapte nog "jij hebt er geen zin in hé, hopelijk kan ik je snel bellen met goed nieuws". Maar dat telefoontje kwam sneller dan verwacht, en was helemaal geen goed nieuws

We hadden - alweer voor de zekerheid - een bloedonderzoek gevraagd voor de operatie. En daaruit kwam, helaas ook alweer, slecht nieuws: Basje's lichaam was zijn eigen rode bloedcellen aan het afbreken, en was ook gestopt met nieuwe rode bloedcellen aan te maken. De geplande operatie zou hij niet overleven, maar nu de dierenarts zijn mondje en keel onder narcose had bekeken, bleek zijn operatie uitstellen ook geen optie. Hij moet enorm veel pijn gehad hebben, pijn die we niet voldoende konden verlichten, hoe graag we hem ook nog eventjes langer wilden vertroetelen. Dus de enige optie die overbleef was onze lieve vriend niet meer uit zijn narcose te laten ontwaken.

Lieve Bassie,
Wat zal ik je gekke bekken missen. Maar wat ben ik blij dat ik je snel boven in de 'ziekenboeg/bureau' heb genomen, zodat je kon helpen werken terwijl je non-stop toegang had tot de lekkerste hapjes. Wat ben ik blij dat ik al een paar nachten op rij mijn dierbare echtgenoot aan de kant schoof om met jou in mijn armen te slapen. Wat ben ik blij dat ik vanmorgen nog wat tijd heb genomen om samen gekke bekken te trekken, om kusjes te geven en krijgen, en om - voor de zekerheid - toch maar te vertellen hoe ongelofelijk veel ik van je komische wezentje hield.

Mijn gek mannetje, wat zal ik je vrolijkheid missen, je dankbaarheid, je overvloed aan liefde. Wat zal ik jou missen. Ik had je zo graag langer vertroeteld, maar dat had voor jou enkel pijn betekend. Ik had je zo graag in mijn armen laten gaan, maar ook dat had voor jou enkel pijn betekend. Het spijt me dat je alleen bent moeten gaan, maar liefje, weet dat ik ontzettend veel van je hou, en dat ik je nooit ofte nimmer vergeet!

Slaap zacht, lief Basje

$show=/p/shop-bij-ons.html$type=blogging$m=0$c=10$p=1

$show=/p/snuitjes-in-memoriam.html$type=two$m=0$c=6$p=1

$show=/p/geplaatste-snuitjes.html$type=two$m=0$c=6$p=1

$show=/p/onze-snoetjes.html$type=two$m=0$c=6$p=1

$show=/p/faq.html$type=list$m=0$c=20$p=1

$show=/p/over-ons.html$type=one$l=1$c=5$m=0$p=1

$show=/p/nieuws.html$type=blogging$au=0$cm=0$c=10$p=1

[FAQ]_$type=list$m=0$c=5$show=home

Naam

faq,5,geadopteerd,49,in de kijker,3,in opvang,6,nieuws,6,over ons,2,overleden,31,shop,6,
ltr
item
VZW Oscar: Bas: FIV+ & auto-immuun
Bas: FIV+ & auto-immuun
https://1.bp.blogspot.com/-P6coKR8m6kw/XYcy1EHzLjI/AAAAAAAAAVA/edfWSOhv22sHZa5jAuGr-Mluk30hDoeZQCPcBGAYYCw/s640/IMG_20190901_194556143.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-P6coKR8m6kw/XYcy1EHzLjI/AAAAAAAAAVA/edfWSOhv22sHZa5jAuGr-Mluk30hDoeZQCPcBGAYYCw/s72-c/IMG_20190901_194556143.jpg
VZW Oscar
https://www.vzwoscar.com/2019/09/bas_23.html
https://www.vzwoscar.com/
https://www.vzwoscar.com/
https://www.vzwoscar.com/2019/09/bas_23.html
true
4954828055881670427
UTF-8
All Posts Geen zoekresultaten TOON ALLE Ontdek meer Beantwoorden Cancel antwoord Delete doorf Home PAGINA'S POSTS Bekijk alles VOOR U AANBEVOLEN Rubriek Archief ZOEKEN ALLE POSTS Geen zoekresultaten Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Volgers Volgen THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy