$type=slider$sn=0$l=1$c=6$m=0$show=home

[NIEUWS]_$type=three$c=3$au=0$cm=0$show=home

[IN OPVANG]_$type=grid$c=3$m=0$sn=0$show=home

Bruno

Hallo,
Ik ben Bruno!

Goh, waar zal ik beginnen. Ik ben een jongetje en ik ben nu bijna 6 jaar oud (geschatte leeftijd). Ik hou van dutjes op mijn roze dekente, van lekkere hapjes en van aaitjes. Ik hou ook van samen knuffelen, en af en toe word ik dan zo enthousiast dat ik eens in je arm moet pitsen om te checken of we niet dromen. Liefdesbeetjes, noemt mijn opvangmams het, en zij zegt dat het wel fijn is hoor, maar niet voor jonge kindjes. Nu ja, ik ben ook niet zo'n kindjes-man. Die zijn zo druk en lawaaierig, daar word ik nog best bang van. Ik hou meer van rust, stilte en vrede.

Heb jij wel een rustig plekje voor me vrij? Dan zal ik je belonen met de liefste kopjes en knuffeltjes. Maar niet zo van die snelsnel aaitjes hoor, dan neem ik je lief vast met mijn pootje en vraag ik je met mijn oogjes om nog even langer te knuffelen.

Let wel: ik ben FIV+. Dit betekent dat ik besmet ben met het FIV-virus, een virus dat het immuunsysteem van katten verzwakt. Dit is niet besmettelijk voor mensen, en momenteel heb ik hiervan geen enkel beetje last. Dat hoeft ook nooit te komen, want maar ongeveer 5% gaat over naar het aidsstadium waarin de afweer zo zwak is dat de ene na de andere infectie de kop opsteekt. De meeste FIV+ katten sterven aan ouderdomskwaaltjes. FIV+ zijn houdt wel in dat ik niet vrij buiten mag, en dat je me moet voorzien van de allerlekkerste hapjes en de allerliefste kusje!

$show=/p/shop-bij-ons.html$type=blogging$m=0$c=10$p=1

$show=/p/snuitjes-in-memoriam.html$type=two$m=0$c=6$p=1

$show=/p/geplaatste-snuitjes.html$type=two$m=0$c=6$p=1

$show=/p/onze-snoetjes.html$type=two$m=0$c=6$p=1

$show=/p/faq.html$type=list$m=0$c=20$p=1

$show=/p/over-ons.html$type=one$l=1$c=5$m=0$p=1

$show=/p/nieuws.html$type=blogging$au=0$cm=0$c=10$p=1

[FAQ]_$type=list$m=0$c=5$show=home

Naam

faq,5,geadopteerd,34,in de kijker,4,in opvang,12,nieuws,7,over ons,2,overleden,18,shop,6,
ltr
item
VZW Oscar: Bruno
Bruno
https://1.bp.blogspot.com/-gOh-OBQ_nmM/XMq8UwTMFtI/AAAAAAAAABI/faaekAcZhKkqrDY9ZnGohOiH3Ve4W5bPQCLcBGAs/s640/vzw%2Boscar%2Bbruno.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-gOh-OBQ_nmM/XMq8UwTMFtI/AAAAAAAAABI/faaekAcZhKkqrDY9ZnGohOiH3Ve4W5bPQCLcBGAs/s72-c/vzw%2Boscar%2Bbruno.jpg
VZW Oscar
https://www.vzwoscar.com/2019/04/bruno.html
https://www.vzwoscar.com/
https://www.vzwoscar.com/
https://www.vzwoscar.com/2019/04/bruno.html
true
4954828055881670427
UTF-8
All Posts Geen zoekresultaten TOON ALLE Ontdek meer Beantwoorden Cancel antwoord Delete doorf Home PAGINA'S POSTS Bekijk alles VOOR U AANBEVOLEN Rubriek Archief ZOEKEN ALLE POSTS Geen zoekresultaten Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Volgers Volgen THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy